Fjelltur med heis

Dato: Fredag 21 jul 2017 - fredag 25 aug 2017 Vis kart

Kvar fredag i juli og august kan du bli med på fjelleventyr! Me startar turen med Myrkdalsekspressen som fraktar oss kjapt til 860 moh. med panoramautsikt. Vidare går me ned til Mørkvestølen i forholdsvis enkelt terreng som passar heile familien.

Ved stølane blir det aktivitetar som hesteskokasting, pil og boge og servering av nydelege lappar. Tilbake går me ned til Myrkdalen. Undervegs blir det fortalt soger om livet i Myrkdalen og eventyr til borna.

DETALJAR
Oppmøte i resepsjonen på Myrkdalen Hotel kl 11.00. Anbefalt aldersgrense frå 5 år. Ta med mat, drikke og klede for dagen. Turen avsluttar omlag kl 15.00. Bestilling innan dagen før kl 16.00

Denne turen kan bestillast kvar fredag i Juli og August.

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

  • Prisar frå
    250 NOK
  • Prisinformasjon
    Per person
Hytter

Myrkdalen Fjellandsby - hytter

Avstand: 95 meter
I Myrkdalen Fjellandsby kan du bu godt i hytter med sjølvhushald av ulik storleik. Alle einingane har høg standard og ligg nært skianlegget.
Hotell

1. Myrkdalen Hotel

Avstand: 95 meter
Myrkdalen Hotel ligg perfekt til, med ski inn – ski ut tilkomst til Vestlandet sitt største skianlegg og Årmotslia Langrennsarena. Om sommaren byr området på turstiar i alle utgåver, adrenalin-fylte opplevingar og kort veg til fjordidyll.
Leiligheiter

2. Myrkdalen Fjellandsby - leilegheiter

Avstand: 95 meter
I Myrkdalen Fjellandsby kan du bu godt i leilegheiter med sjølvhushald av ulik storleik. Alle einingane har høg standard og ligg nært skianlegget.